نویسنده:   میثم محتاجی     تاریخ نگارش:   1397/10/18     ساعت:   09:29:39
بازدید:   619
 
 
معاون پژوهشی و برنامه‌ریزی بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی: مهم ترین کار پیش روی شورای علمی گروه‌ها تدوین افق‌های سال 1398 است.

معاون پژوهشی و برنامه‌ریزی بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی با بیان اینکه مهم‌ترین کار پیش روی شورای علمی گروه‌ها تدوین ا‌فق‌های سال 1398 است، گفت: در حال حضار روند ارزیابی آثار پژوهشی با دقت بیشتری انجام می‎شود.


حجت‌الاسلام و المسلمین علی جلائیان اکبرنیا در جلسه شورای مدیران گروه‌های پژوهشی که با حضور جمعی از پژوهشگران برگزار شد، عنوان کرد: خوشبختانه چشم انداز تدوین شده سال 1397 به اندازه قابل توجهی محقق شده است.

وی با بیان اینکه پژوهشگران نکات مفیدی در خصوص تولید آثار تذکر می‌دهند، ابراز کرد: ساماندهی آثار در گردش در بخش خدمات پژوهشی، فرایندهای پایانی نشر را پشت سر می‌گذارد و برنامه‌ریزی لازم برای اینکه طرحی در بخش خدمات پژوهشی منتظر نماند، انجام شده است.

جلائیان افزود: بنیاد پژوهش‌های اسلامی از استعدادهای پژوهشگران خود در ارتقا کیفی تولید آثار بهره می‌برد و می‌توان با تولید آثاری مناسب و با برنامه‌ریزی صحیح برخی از مشکلات روز اجتماعی را حل کرد.

وی همچنین ابراز کرد: طی فراخوانی که منتشر شد، حدود 120 نفر متقاضی عضویت در هیئت علمی پژوهشکده علوم معارف اسلامی، ثبت نام کردند که پس از بررسی مدارک و احراز صلاحیت‌ها، 84 نفر به مصاحبه دعوت شدند و تا کنون 45 نفر فرایند مصاحبه را انجام داده اند و سایر افراد در مرحله دوم ارزشیابی خواهند شد.

معاون پژوهشی و برنامه‌ریزی بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی همچنین یادآور شد: حداکثر تا 12 نفر در صورت احراز صلاحیت‌های علمی به منظور فعالیت در هیئت علمی پژوهشکده علوم معارف اسلامی جذب می‌شوند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به صدور احکام شوراهای علمی گروه‌ها گفت: باید گروه‌ها با تکیه بر مصوبات شوراهای علمی، کار خود را انجام دهند و نخستین کار در شورای علمی تعیین افق 1398 است.

حجت الاسلام جلائیان اکبرنیا بر ضرورت اهتمام ویژه مدیران گروه‌های پژوهشی به برگزاری منظم جلسات شوراهای علمی تأکید کرد و توجه به جایگاه شورای علمی گروه و تشریح وظایف اعضا را از نکات مهم در تحقق چشم‌انداز گروه‌ها برشمرد.