نویسنده:   میثم محتاجی     تاریخ نگارش:   1397/12/06     ساعت:   16:26:53
بازدید:   782
 
 
استاد دانشگاه پادربورن آلمان: ارتباط فیزیکی زن و مرد در غرب متأثر از فرهنگ این جوامع است.

پروفسور هلگا کولمن گفت: زمانی که در فرهنگ پذیرفته شود که دست دادن به رابطه جنسی منجر نمی‌شود، ممنوعیت دینی را به همراه ندارد و ما در روابط اجتماعی به صورت طبیعی این کار را انجام می‌دهیم.


پروفسور هلگا کولمن شامگاه یکشنبه در نشست عفاف در مسیحیت و اسلام که در نمایندگی بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی در قم برگزار شد، اظهار داشت: در انجیل عبارتی راجع به پولوس وجود دارد و از او سؤال می‌شود که زندگی خوب چه ویژگی‌هایی دارد و زمانی که بحث به فضای جنسیتی می‌رسد او می‌گوید که آیا کسی بین شما وجود دارد که بتواند عفاف را طوری رعایت کند که رابطه جنسی نداشته باشد.
وی افزود: تعداد کمی از افراد می‌توانند اینطور رفتار کنند و دیگران باید با ازدواج به غریزه جنسی خود پاسخ دهند.
این استاد دانشگاه پادربورن آلمان گفت: مارتین لوتر وقتی نامه‌های پلوس را خواند، این را بیان کرد که ما نمی‌توانیم لزوماً تمام قواعد را رعایت کنیم و خداوند اشتباهات انسانی را مورد عفو قرار می‌دهد.
کولمن تأکید کرد: مارتین لوتر منظورش از این ایده یک خانواده متشکل از پدر، مادر و فرزند بوده و در آیین کاتولیک کشیش‌ها نباید ازدواج کنند، اما در پروتستان کشیش‌ها می‌توانند یک زندگی عادی مانند دیگر انسان‌ها تشکیل دهند و خداوند از نظر آن‌ها این امکان را به همه داده که بتوانند صاحب فرزند شوند و این کشیش‌ها به دلیل الگو بودن برای دیگران وظیفه دارند خانواده تشکیل دهند.
وی ادامه داد: در آیین پروتستان نیز کشیش‌ها در یک جمعی با هم زندگی می‌کنند و باید عفاف در آن حفظ شود و در این فضا مرد و زن از هم جدا زندگی می‌کنند، اما هنگام غذا خوردن تعاملات محدودی با یکدیگر دارند، اما در مجموع تفکیک جنسیتی حاکم است.
این استاد دانشگاه پادربورن آلمان بیان کرد: تفاوتی که وجود دارد این است که کشیش‌های کاتولیک ازدواج نمی‌کنند، اما پیروان پروتستان و ارتدوکس ازدواج می‌کنند.
کولمن خاطرنشان کرد: زمانی که در فرهنگ پذیرفته شود که دست دادن به رابطه جنسی منجر نمی‌شود، ممنوعیت دینی را به همراه ندارد و ما در روابط اجتماعی به صورت طبیعی این کار را انجام می‌دهیم.
وی ابراز کرد: در مذهب پروتستان بسیار احتیاط وجود دارد که به حریم خصوصی افراد ورود نشود و مسئولیت مسائل بر عهده افراد است، یعنی تذکرات داده می‌شود؛ اما با این حال، به حریم خصوصی افراد ورود نمی‌شود.
استاد دانشگاه پادربورن آلمان یادآور شد: به لحاظ فرهنگی افراد می‌توانند پوشش‌های خود را داشته باشند و دین در این بین با این فرهنگ مقابله نمی‌کند و به افراد اختیار و آزادی می‌دهد که هر طور مایل هستند در جامعه ظاهر شوند.
کولمن بیان کرد: در آیین پروتستان وقتی رابطه شروع می‌شود باید با دقت انجام و اطمینان پیدا شود که به ازدواج منتهی می‌شود و بر خلاف کاتولیک، در آیین پروتستان پس از طلاق، امکان ازدواج مجدد وجود دارد.





اخبار مرتبط

- آیت الله علیدوست: حجاب چه در اسلام چه در غیر اسلام یک حکم، قانون و دستور است.
- هفدهمین شورای علمی همایش الگوی مفهومی زندگی عفیفانه در دفتر نمایندگی بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی در قم برگزار شد.
- شانزدهمین جلسه شورای علمی همایش الگوی زندگی عفیفانه برگزار شد.
- نشست پنجم از سری نشست‌های علمی همایش الگوی زندگی عفیفانه با عنوان «عفاف جنسی در مسیحیت و اسلام» برگزار می‌شود.
- چهارمین نشست علمی با عنوان «عفاف در مسیحیت و اسلام» از سلسله نشست‌های همایش ملی الگوی زندگی عفیفانه با رویکرد اسلامی برگزار شد.
- یک استاد دانشگاه آلمان: برخی از زنان آلمانی به دلیل ابعاد زیبایی شناختی حجاب دارند.
- نشست چهارم از سلسله همایش‌های ملی الگوی زندگی عفیفانه با رویکرد اسلامی به همت نمایندگی بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی در قم برگزار می‌شود.
- عضو هیئت علمی دانشگاه تهران؛ جریان ستیز با عفاف، در کشور به صورت جدی شکل گرفته است.
- با حضور محققان و پژوهشگران حوزه و دانشگاه؛ کرسی ترویجی فقه عفاف، حلقه مفقوده در تبویب فقه برگزار شد.
- عضو هیئت علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه: امروز نیازمند تجمیع فقه عفاف در جامعه هستیم.
- آیت الله غروی؛ عفاف یک مفهوم است و ربطی به فقه ندارد؛ نمی‌توان فقه را دستکاری کرد.
- آیت الله سیدمنذر حکیم؛ جای خالی روش‌شناسی در پژوهش‌ها مشهود است؛ باید جایگاه و موقعیت یا وظیفه فقه نسبت به اخلاق بررسی و مورد بحث قرار بگیرد.