نویسنده:   میثم محتاجی     تاریخ نگارش:   1397/12/23     ساعت:   12:00:29
بازدید:   817
 
 
حجت‌الاسلام نجف قلی میرزایی: ارمغان انقلاب اسلامی ایجاد قطب جدیدی در جهان بود.

مسئول اتاق فکر جامعةالمصطفی العالمیه بابیان اینکه انقلاب اسلامی قطب جدیدی برای جهان به ارمغان آورد، گفت: این انقلاب روح فعالیت و ابتکار عمل داشت.


حجت‌الاسلام نجف قلی میرزایی در میزگرد علمی «بیانیه گام دوم انقلاب؛ بایسته‌ها و راهکارها در عرصه بین‌الملل»،که با مشارکت بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی و مدیریت زائران غیر ایرانی آستان قدس رضوی در جامعةالمصطفی العالمیه برگزار شد، عنوان کرد: باید تلاش شود ابزار و اقتضائات بیانیه رهبری ارائه شود تا نهادها و شخصیت‌های مختلف در راستای تحقق بخشی این گام قدم بردارند.
وی ابراز کرد: پیش فرض‌هایی برای این بیانیه وجود دارد که یکی از آنها جهانی بودن انقلاب است؛ انقلاب اسلامی اهداف و مقاصد جهانی داشته و ذات و جوهره آن جهانی شدن بود.
این مقام مسئول گفت: انقلاب پدیده پست مدرن است. ما باید داعیه‌دار یک جایگزین برای نظام‌های حاکم جهان باشیم و نقشه عملیاتی برای نظام نوین جهان و تمدن نوین اسلامی ارائه دهیم.
وی خودسازی، جامعه‌سازی و تمدن‌سازی را بینش و مقیاس تمدن دانست و گفت: ما با جهانی بسیار متنوع و با فرهنگ‌ها، مذاهب و ادیان مختلفی در این جهان رو به رو هستیم. انقلاب باید با موفقیت‌های علمی خود ثابت کند چه قدم‌های مثبتی در راستای جهانی شدن برداشته است.
حجت‌الاسلام میرزایی با طرح این سؤال که آیا صدای گام دوم انقلاب در خارج از مرزهای ایران نیز شنیده شده است، گفت: ما در محاصره شدید رسانه‌ای هستیم و یکی از نکات کانونی گام دوم انقلاب، جریان جهانی رسانه‌ای علیه انقلاب اسلامی است.
وی ادامه داد: بزرگ‌ترین تهدید را جریان‌های رسانه‌ای معارض و ضد انقلاب ترسیم کرده‌اند. بیش از 300 شبکه به زبان فارسی بر علیه این انقلاب کار می‌کنند و هزاران سایت در جهان یک جنگ رسانه‌ای جهانی بر علیه ما به راه انداخته‌اند.
مسئول اتاق فکر جامعةالمصطفی العالمیه همچنین در ادامه به شاخصه‌های جهانی شدن اشاره کرد و گفت: برای جهانی شدن باید از شاخص تفکر و مختصات، نظریه‌ها و مقیاس تفکر برخوردار بود. متأسفانه نهادهای داخلی جمهوری اسلامی جهانی نیستند و مقیاس و مدل جهانی ندارند.
وی یکی از شاخص‌های جهانی شدن را زبان دانست و گفت: ما از شبکه رسانه‌ای با زبان‌های متعدد برخوردار نیستیم از این رو نیاز به تغییر در تفکر و نوع نگاه داریم. اقتضاءشناسی و توجه به خصوصیات و اقتضائات فرهنگی هر منطقه باید به عنوان سر فصل‌های اصلی مطرح شود و ما برای جهانی شدن نیاز به فقه تمدنی و کلام تمدنی داریم.
حجت‌الاسلام میرزایی خاطر نشان کرد: ما باید به نوسازی، به روزسازی  و تمدن‌سازی بینش و دانش و فرایند جهانی آنان توجه جدی داشته باشیم.
گفتنی است؛ این نشست علمی با هدف تبیین، تحلیل و طراحی مدل‌های کارآمد برای پیاده‌سازی اهداف مندرج در بیانیه مقام معظم رهبری با رویکردهای تمدنی، فراملی و به فعلیت رساندن ظرفیت و استعدادهای فراوان جوانان، با حضور جمعی از فرهیخگان و پژوهشگران برگزار شد.