نویسنده:   میثم محتاجی     تاریخ نگارش:   1398/03/05     ساعت:   13:25:23
بازدید:   581
 
 
به همت گروه فرهنگ و سیره رضوی بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی، نخستین نشست تخصصی پروژه تاریخ شفاهی آستان قدس رضوی در سال 1398 برگزار شد.

یکی از طرح‏‌های پژوهشی مصوب گروه فرهنگ و سیرۀ رضوی کلان پروژۀ تاریخ شفاهی آستان قدس رضوی است.


یکی از طرح‏‌های پژوهشی مصوب گروه فرهنگ و سیرۀ رضوی بنیاد پژوهش‌های اسلامی کلان پروژۀ تاریخ شفاهی آستان قدس رضوی است.

از جمله محورهای این طرح پژوهشی، بازسازی شهر هویزه توسط آستان قدس رضوی است که به دستور امام خمینی (رحمه الله علیه) و تولیت فقید آستان قدس در سال 1361 آغاز شد.

در همین راستا گروه فرهنگ و سیرۀ رضوی نشستی تخصصی با حضور محمدحسین سینیچی برگزار کرد. وی از مسئولان کارگاه‌‏های ستاد بازسازی شهر هویزه بود که از سوی آستان قدس رضوی به منطقه اعزام شده بود.

سینی‏ چی با اشاره به ایثارگری‏‌ها و رشادت‏‌های غیور مردان دفاع مقدس، دربارۀ بازسازی هویزه اظهار داشت: مهم‏‌ترین و برجسته‌‏ترین نکته در پیشبرد بازسازی شهر هویزه، عنایات و الطاف ولی نعمتمان امام هشتم (علیه السلام) بود که گاهی تسریع و تسهیل روند امور در قالب پیش‌‏بینی‏‌های علمی مهندسی نمی‏‌گنجید و چیزی شبیه معجزه اتفاق می‌‏افتاد.

وی افزود: تلاش‏‌های شبانه‏ روزی افراد اعزامی آستان قدس در این پروژه، قابل ستایش بود و برخی از نیروها، حتی زندگی و خانوادۀ خود را به مدت 3 سال به شهر سوسنگرد منتقل کردند.

این مأمور آستان قدس رضوی دربارۀ همکاری مردم و دیگر نهادها در پروژه بازسازی شهر هویزه گفت: علاقه و مودت مردم به حضرت رضا(علیه السلام) از سویی و نیز ارادت به فرامین بنیانگذار کبیر جمهوری اسلامی ایران، باعث همگرایی همۀ نهادها و ارگان‌‏ها شده بود و حقیقتاً مشتاقانه و بدون هیچ سهل‌انگاری، آستان قدس رضوی را یاری می‏‌کردند.

سینی‏ چی همچنین با اشاره به کمک‏‌های آستان قدس رضوی به جبهه‏‌های حق علیه باطل، خاطرنشان کرد: پس از انقلاب اسلامی آستان قدس رضوی همواره چونان یک پایگاه مردمی در کنار ملت ایران بوده و در مواقع ایجاد بحران دوشادوش مردم در راستای رفع معضلات کوشیده است.

وی به همکاری بازاریان مشهد نیز در این پروژه اشاره کرد و بازسازی هویزه را نقطۀ روشنی در کارنامۀ آستان قدس رضوی برشمرد.