نویسنده:   جواد علائی     تاریخ نگارش:   1398/05/17     ساعت:   11:05:31
بازدید:   564
 
 
تبیین استراتژی مقاومت فرهنگی در جمع امامان جمعه اهل سنت و شیعه عراق

از سوی مدیرعامل بنیاد پژوهشهای اسلامی، استراتژی مقاومت فرهنگی در جمع امامان جمعه اهل سنت و شیعه عراق تبیین شد.


حجه الاسلام دکتر مرویان حسینی، مدیرعامل بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی، استراتژی مقاومت فرهنگی را در جمع امامان جمعه اهل سنت و شیعه عراق تبیین کرد.

با هماهنگی‌های مرکز امور بین‌الملل آستان قدس رضوی 8 تن از امامان جمعه شیعه و 18 تن از امامان جمعه اهل سنت کشور عراق از بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی بازدید کردند.

در این دیدار، حجت‌الاسلام دکتر مرویان با تبیین رویکرد تقریبی و وحدت‌آفرین بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی در پژوهش و تولید کتاب، استراتژی مقاومت در عرصه‌های فرهنگی را راهبردی قابل اجرا و ضروری برای فعالیت‌های تبلیغی در عصر حاضر دانستند.

ایشان از مهمانان فرهیخته خود خواستند با پژوهشی علمی و میدانی، دست به قلم برده و در جهت ارتقاء سطح آگاهی‌های نسل جوان گام برداشته و آثار مکتوب خود را برای بررسی، چاپ و نشر و ترجمه به زبان‌های مختلف ارائه کنند.

امامان جمعه حاضر در بنیاد اظهار داشتند آنچه از فعالیت‌های علمی آستان قدس در زمینه نشر کتب اسلامی دیده‌اند برای‌شان غیرقابل تصور بوده است.

یکی از این امامان جمعه اهل سنت عراق گفت: تا پیش از سفر به جمهوری اسلامی ایران، بر اثر تبلیغات مسموم صهیونیست‌ها و سلفی‌ها فکر می‌کردم که حتی یک مسجد برای اهل سنت در ایران وجود ندارد، اما امروز اطلاع یافتم که صدها مسجد اهل سنت در خراسان وجود دارد و در هر جمعه، تنها در شهر مقدس مشهد، پنج نماز جمعه توسط اهل سنت اقامه می‌شود.

مولوی صارمی، امام جمعه اهل سنت تربت جام در این دیدار اظهار داشت ما به زندگی در جمهوری اسلامی افتخار می‌کنیم و با توجه به حضور اهل سنت ایران در مرزها، حراست از مرزهای کشوری اسلامی را وظیفه خود می‌دانیم.

ایشان افزود: تعداد مدارس اهل سنت در منطقه خراسان تا پیش از پیروزی انقلاب اسلامی تنها هفت مدرسه، آن هم ویژه برادران بود که این تعداد در پس از پیروزی انقلاب اسلامی به بیش از 30 مدرسه رسیده است و در حال حاضر افزون بر 3000 طلبه اهل سنت، اعم از خواهر و برادر در این مدارس، با برخورداری از حمایت‌ها و امتیازات یکسان با طلاب شیعه، مشغول تحصیل علوم دینی هستند.