نویسنده:   محمدحسین ولی پور     تاریخ نگارش:   1398/07/08     ساعت:   12:32:54
بازدید:   646
 
 
بازدید جمعی از نخبگان و فعالان فرهنگی پاکستانی از بنیاد پژوهش های اسلامی

به گزارش روابط عمومی و بین الملل بنیاد پژهش های اسلامی آستان قدس رضوی حجت الاسلام سید محمود مرویان حسینی مدیر عامل بنیاد پژوهش ها در ابتدای این مراسم اظهار کرد: شما زائران پاکستانی برای امام رضا(ع) بسیار عزیز هستید و افتخار خادمان بارگاه نورانی علی بن موسی الرضا (ع) این است که خدمتگزار زائران از سراسر کشورهای دنیا در صنف ها و موقعیت های مختلف است.


حجت الاسلام مرویان با بیان اینکه مردم ایران بویژه خراسانی ها اشتراکات و انس و ارتباط خوبی با مردم پاکستان دارند، تصریح کرد: مهم ترین اشتراکات، وحدت، محبت و ارادت به اهل بیت عصمت و طهارت (ع) بویژه امام رضا(ع) است.
وی افزود:در بین زائران امام رضا (ع)، زائران پاکستانی و اردو زبان از پر جمعیت ترین زائران خارجی حرم امام رضا علیه السلام هستند و تعداد آثار اردو زبان از فعالیت های پژوهشی و آثار بنیاد از آمار قابل توجهی برخوردار است.
مرویان حسینی با اشاره به فعالیت های این مرکز گفت: بنیاد در موضوعات مختلف علوم اسلامی تحقیقاتی انجام داده و آن ها را منتشر می کند، این موضوعات شامل قرآن، حدیث، فقه و اصول، اقتصاد،جامعه شناسی، تعلیم و تربیت می شود.

 

انجام فعالیت های پژوهشی در راستای مصالح جهان اسلام
وی در ادامه هدف نهایی فعالیت های پژوهشی این مرکز را در راستای مصالح جهان اسلام ذکر کرد و ابراز کرد: در پژوهش های این مرکز به علومی همچون کشاورزی، نجوم و ستاره شناسی، جغرافیا، اقتصاد و مباحثی از علوم اسلامی پرداخته شده است.
مرویان حسینی خاطرنشان کرد: در طول ۲۰ سال گذشته رهبر انقلاب اسلامی به موضوع علم و بهره مندی از آن برای دستیابی به قدرت و عزت مسلمانان بسیار تاکید داشتند.
وی اضافه کرد: بیشتر میدان درگیری و نزاع ما با جریان قدرت های جهانی به دلیل وحشتی است که آنان از یک جریان علمی مستقل اسلامی در جمهوری اسلامی پیدا کردند.
مدیر عامل بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی، با اشاره به اینکه در هفته دفاع مقدس و سالگرد دوران جنگ ایران و عراق هستیم گفت: ما در دوران جنگ تنها بودیم و این در حالی بود که بیش از ۱۶ کشور به عراق کمک می کردند و تسلیحات نظامی، هواپیما و تانک و .... را در اختیار این کشور قرار  می دادند.
وی خاطر نشان کرد:کشور ما هیچ گاه با اجبار و الزام سربازان را به جبهه نفرستاد بلکه مردم با انگیزه های دینی و با هدایت امام خمینی(ره) جنگ را اداره کردند.
این مقام مسئول بیان کرد: رهبر انقلاب پس از جنگ، همواره به جوانان توصیه داشتند دانش و تخصص های علمی کسب کنند و خوشبختانه در حال حاضر به انرژی هسته ای، موشک های دوربرد، دانش نانو تکنولوژی و... دست یافته ایم و در این زمینه ها رتبه هایی را کسب کرده ایم‌.
وی با بیان اینکه کشور ما به دنبال علم جهت دار است، گفت: ما به دنبال علمی هستیم که عزت و سربلندی را برای ما به همراه داشته باشد. همان گونه که امام خمینی (ره) همواره عزت مسلمانان اعم از شیعه و سنی را مورد توجه قرار می دادند.
مرویان حسینی در جای دیگری از سخنان خود به پیاده روی اربعین حسینی اشاره کرد و گفت: همه ساله ۲۰ میلیون زائر پیاده در ایام اربعین حسینی به کشور عراق سفر می کنند و اقتصاد، امنیت و رفت و آمد زائران را خود مردم بر اساس عشق به امام حسین (ع) شکل می دهند، هیچ دولتی نمی تواند این تعداد از جمعیت را از نظر اقتصادی،نیازهای شهری و ارتباطات مدیریت کند اما عشق به امام حسین (ع)  روحیه فداکاری، صبر و مجاهدت را رقم می زند.
وی با توجه به لزوم شناسایی تمدن نوین اسلامی و معرفی آن به مسلمانان، تاکید کرد: دانشمندان جهان اسلام باید با هم متحد و همراه شوند و ارزش ها شناسایی شود. ما باید محبت اهل بیت (ع) را مسئله ای راهبردی برای عزت مسلمانان بدانیم.
مدیر عامل بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی، همچنین بر محترم شمردن مقدسات اهل سنت تاکید و‌ ابراز کرد: اگر ما اشتراکاتی به لحاظ اخلاقی و عاطفی با اهل سنت داشته باشیم تمام انرژی‌ها با هم پیوند می خورد و می توانیم در راستای دستیابی به تمدن نوین اسلامی گام برداریم.