نویسنده:   غلامرضا کحلکی     تاریخ نگارش:   1398/07/11     ساعت:   18:37:26
بازدید:   645
 
 
درهمایش «اربعین نماد محبت ادیان الهی و مذاهب اسلامی به امام حسین (ع)» عنوان شد: اربعین دانشگاهی برای آموزه‌های عاشورا است

مدیر گروه فقه و اصول بنیاد پژوهش‌های اسلامی، درهمایش «اربعین نماد محبت ادیان الهی و مذاهب اسلامی به امام حسین (ع)» طی سخنانی، اربعین را دانشگاهی برای آموزش آموزه‌های عاشورایی عنوان کرد.


 

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی، حجت‌الاسلام مهدی شریعتی تبار، در این جلسه که با حضور فرهیختگانی از ادیان و مذاهب مختلف در محل تالار شیخ طبرسی بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی برگزار شد، اربعین را به‌عنوان حماسه بزرگ تاریخ اسلام، نماد بلوغ، رشد و بالندگی و کمال بشریت دانست.

وی برای عشق و محبت به ساحت اهل‌بیت (ع) که زمینه بسیاری از جنبش‌ها و جوشش‌هاست، عوامل مختلفی برشمرد.

شریعتی تبار، قلب همه انسان‌ها را کانون عشق به امام حسین (ع) عنوان کرد و افزود: انسان‌های آزادی‌خواه که به آزادی و استقامت در برابر مستکبران و ظلم‌ستیزی عشق می‌ورزند، به‌طور طبیعی با حسین بن علی (ع) آشنا شده و شعار او را الگوی حرکت خود در آزادی‌خواهی قرار می‌دهند.

وی گفت: بی‌تردید انسان‌های آزادی‌خواه به امام حسین (ع) به‌عنوان نماد ظلم‌ستیزی و آزادی‌خواهی عشق می‌ورزند.

حجت‌الاسلام مهدی شریعتی تبار، با اشاره به زمینه‌های تسلط دول مستکبر غربی بر ملت‌های مختلف گفت: سلطه‌گران از طریق جهالت و ضلالت و تحجر جامعه بشری بر آن‌ها سلطه پیدا می‌کنند و امروز نظام سلطه تلاش دارد از طریق مسموم کردن فکر و ذهن یک ملت بر آن‌ها تسلط پیدا کند.

وی بابیان این مطلب افزود: در دنیای پر از فتنه امروز، اربعین راه نجات بخشی برای رهایی از زیر سلطه ستمگران است و کسانی که زیر این پرچم حرکت می‌کنند از شعار هیهات منا الذله امام حسین (ع) درس می‌گیرند.

شریعتی تبار تصریح کرد: امام حسین (ع) آزادگی را زیر برق شمشیرها به جامعه بشریت آموخت و اربعین، نماد همه این ارزش‌ها و آموزه‌هاست که امروز جهانی شده و به تعبیر مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) جهانی‌تر خواهد شد.