نویسنده:   محمدحسین ولی پور     تاریخ نگارش:   1398/09/28     ساعت:   17:37:58
بازدید:   592
 
 
همزمان با هفته پژوهش؛ نخستین نشست مشترك متوليان پژوهشي آستان قدس رضوی برگزار شد

همزمان با هفته پژوهش، نخستین نشست مشترک متولیان پژوهشی آستان قدس رضوی به میزبانی بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی برگزار شد.به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی......


حجت الاسلام علی جلائیان اکبرنیا معاون پژوهشی بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی، در این نشست که امروز با حضور جمعی از متولیان پژوهشی آستان قدس رضوی در بنیاد پژوهش‌ها برگزار شد، هدف از برگزاری این نشست را آشنایی هر چه بیشتر با فعالان حوزه پژوهش در مجموعه آستان قدس رضوی برشمرد.

وی ابراز کرد: این نشست با هدف آشنایی با مجموعه هایی که در حوزه پژوهش فعالیت می کنند برگزار شده است؛ زیرا تا شناختی صورت نگیرد، همکاری و ارتباط نیز وجود ندارد.

حسن خرقانی معاون پژوهشی دانشگاه علوم اسلامی رضوی، در ابتدا به ارائه گزارشی از فعالیت‌های دانشگاه علوم اسلامی رضوی در حوزه پژوهش پرداخت و عنوان کرد: این دانشگاه، دارای کتابخانه تخصصی و مجلات پژوهشی است و 4 مجله علمی پژوهشی و 3 مجله علمی -ترویجی توسط این دانشگاه منتشر می شود.

وی افزود: تاکنون 115 کتاب، توسط این دانشگاه منتشر شده که توانسته 80  رتبه کشوری همچون کتاب سال،جشنواره فارابی، کتاب سال خراسان و... را کسب کند.

خرقانی ادامه داد: چندین مرکز در این دانشگاه مشغول به فعالیت هستند که مرکز وقف، نذر و زیارت، مرکز مطالعات راهبردی و آینده‌پژوهی و مرکز شبهه‌شناسی از جمله آنهاست؛ بخشی از این مراکز زیر نظر معاونت و بخشی نیز زیر نظر ریاست دانشگاه فعالیت می‌کنند.

ابراهیم دانشی فر معاون فناوری و پژوهش دانشگاه امام رضا(ع) نیز در ادامه این نشست با بیان اینکه 7 هزار دانشجو در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند، گفت: دانشگاه بین‌المللی امام رضا(ع)، دارای 6 دانشکده و6 مرکز پژوهشی است.

وی حوزه‌های کاری مراکز پژوهشی این دانشگاه را، تربیت دینی، سلامت، امنیت، شهرازی، معماری اسلامی و آینده پژوهی ذکر و عنوان کرد: سه مجله علمی- پژوهشی و ترویجی اعم از خراسان بزرگ، مدیریت چاپ و نشر و مجله‌ای در حوزه هنر اسلام با عنوان «درآیگاه» به همت مرکز انتشارات این دانشگاه منتشر می‌شود.

دانشی‌فر با بیان اینکه تا کنون 185 اثر در مرکز انتشارات دانشگاه بین‌المللی امام رضا(ع) منتشر و ورانه بازار نشر شده است، گفت: این آثار در شمارگان 320 هزار جلد کتاب به چاپ رسیده و در اختیار جامعه علمی و دانشجویان قرار گرفته است.

وی ادامه داد: در مرکز نوآوری این دانشگاه، 26 تیم مشغول به فعالیت هستند که سه اختراع به حوزه ثبت شرکت رسیدند و سالی 1400 دانشجو برای کارورزی به صنعت و مراکز علمی معرفی می شود.

گفتنی است؛ مدیریت پژوهش معاونت تبلیغات حرم مطهر رضوی، مرکز پژوهش سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و اسناد نیز در ادامه این نشست به ارائه فعالیتهای پژوهشی خود پرداختند.