نویسنده:   محمدحسین ولی پور     تاریخ نگارش:   1399/08/27     ساعت:   18:22:09
بازدید:   838
 
 
جذب هیئت علمی پژوهشی در پژوهشکده علوم اسلامی بنیاد پژوهش‌های اسلامی

سرپرست پژوهشکده اسلامی بنیاد پژوهش های اسلامی آستان قدس رضوی، از جذب اعضای هیئت علمی پژوهشی در پژوهشکده علوم اسلامی بنیاد پژوهش‌های اسلامی برای فراخوان آبان ۱۳۹۹ خبر داد.


به گزارش اداره روابط عمومی و بین الملل بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی، حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر مهدی مردانی گلستانی، سرپرست پژوهشکده علوم اسلامی در  گفت‌وگو با خبرنگار ما اظهار کرد: با توجه به آغار فراخوان جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی از تاریخ ۱۰ آبان، این پژوهشکده نیز از طریق سامانه جذب وزارت علوم تحقیقات و فناوری اقدام به جذب اعضای هیئت علمی پژوهشی کرده است.

وی با بیان اینکه وزارت علوم تحقیقات و فناوری امسال تنها در یک نوبت برای جذب اعضای هیئت علمی فراخوان دارد، گفت: پژوهشکده بنیاد پژوهش‌های اسلامی نیز با اخذ مجوزهایی که کسب کرده این امکان را یافته است تا نسبت به جذب هیئت علمی اقدام کند.

حجت‌الاسلام دکتر مردانی در ادامه تصریح کرد: این فراخوان در مقایسه با سایر فراخوان‌های گذشته به جهت کمی و کیفی تفاوت قابل توجهی دارد؛ نخست اینکه ظرفیت پذیرش به ۷ نفر افزایش یافته و رشته های موردنظر نیز در این فراخوان توسعه یافته است.

وی رشته‌های علوم تربیتی، تاریخ فرهنگ و تمدن اسلامی، فلسفه و کلام اسلامی، اخلاق اسلامی، سیاست گذاری فرهنگی، علوم سیاسی و فقه و اصول را از جمله رشته‌های قابل پذیرش در این دوره از فراخوان جذب هیئت علمی پژوهشکده برشمرد.

این مقام مسئول همچنین در ادامه به شرایط جذب عضو هئیت علمی در پژوهشکده اسلامی بنیاد پژوهش‌های اسلامی اشاره کرد و گفت: حداقل مدرک دکترای تخصصی و یا سطح چهار حوزه، برخورداری از مطالعات عمیق اسلامی، دارا بودن حداکثر  سن 40  سال، ارائه کارت پایان خدمت و حضور تمام وقت در مشهد مقدس از شروط عمومی پژوهشکده است و برای هر رشته شروط اختصاصی تعیین شده که لازم است متقاضیان در زمان انتخاب هر رشته به این شروط توجه کنند.

وی همچنین افزود: اولویت ما برای پذیرش افراد، توانایی در مدیریت پروژه است؛ در واقع افراد باید  علاوه بر انجام تحقیق، توانایی مدیریت طرح‌های پژوهشی از طریق برون سپاری را داشته باشند.

وی خاطر نشان کرد: پژوهشکده علوم اسلامی در حال حاضر دارای سه گروه پژوهشی شامل گروه تحقیقات علوم قرآنی و فقه جعفری، گروه فرهنگ ادب و تمدن اسلامی و گروه ترجمه و تصحیح متون اسلامی می باشد.