نویسنده:   میثم محتاجی     تاریخ نگارش:   1396/12/21     ساعت:   17:27:38
بازدید:   834
 
 
مدیر عامل بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی؛ هر کتاب شجره طیبه و منشأ خیرات و برکات علمی و اجتماعی است.

مدیر عامل بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی گفت: هر اثری که به چاپ می‌رسد، همانند شجره طیبه‌ای به شمار می‌رود که منشا خیرات و برکات علمی و اجتماعی در جامعه اسلامی است.


حجت الاسلام و المسلمین سید محمود مرویان حسینی، در نشست رونمایی از کتاب «درسنامه وفاق» (درآمدی بر مبنای اعتقادی پیروان مکتب اهل بیت علیهم السلام) که با حضور مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی و جمعی از پژوهشگران و محققان در تالار نمایشگاه دائمی بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی برگزار شد، عنوان کرد: همان‌گونه که تولد فرزندانمان را جشن می‌گیریم و اتفاق مهمی است، باید برای آثاری که حاصل تلاش اهالی دانش و فرهنگ است نیز مراسم معرفی و رونمایی برگزار کنیم.

وی تصریح کرد: بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی با بیش از 33 سال سابقه علمی و پژوهشی تاکنون نزدیک به 2هزار عنوان اثر را در قالب 4هزار جلد کتاب و در شمارگان 14 میلیون اثر منتشر و روانه بازار نشر کرده است.

مرویان حسینی ادامه داد: یکی از وظایف این مرکز این است که آثار علمی و پژوهشی را در سایه سار فرهنگ ائمه اطهار (علیهم السلام) در اختیار جامعه کشور قرار دهد؛ از این رو تاکنون آثار متعددی را که محصول تفاهم‌نامه‌های مشترک با سازمان‌ها و مؤسسات بوده، منتشر و به چاپ رسانده است. کتاب «درسنامه وفاق» نیز یکی از این آثار است که با همکاری بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی  و اداره کل تبلیغات اسلامی استان به چاپ رسیده است.

مدیر عامل بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی، گفت: کتاب «درسنامه وفاق» در راستای ترویج و تعمیق باورهای اعتقادی، براساس مبانی قرآن کریم و آموزه‌های اهل بیت عصمت و طهارت (علیهم السلام) است و به قلم استاد محمد تقی سعیدی نگاشته شده است.

وی اضافه کرد: یکی از فعالیت‌های ممتاز سازمان تبلیغات اسلامی استان، گسترش معارف مکتب اهل بیت (علیهم السلام) در مناطق مختلف است. شیعیان و اهل تسنن در خراسان و دیگر استان‌های کشور به صورت تلفیقی در کنار یکدیگر زندگی می‌کنند و امروزه این یک پدیده متعارف در ایران اسلامی و جهان اسلام به شمار می‌رود.

دکتر مرویان حسینی با بیان اینکه نظام اسلامی در عرصه تعامل خردمندانه با صاحبان مذاهب، سه سیاست را پیگیری می‌کند، گفت: وحدت و تقریب بین مذاهب اسلامی، پشتیبانی معرفتی و فرهنگی از معارف اهل بیت(علیهم السلام) در مناطق مشترک و براعت و انزجار از جریانات تکفیری  از جمله این سیاست‌ها است.

وی ادامه داد: این سه سیاست اگر به درستی شناسایی و پیگیری شود، هم موجب عزت اسلام و اعتدال مسلمانان شده و هم  منجر به گفت و گوهای مذاهب و مرجعیت علمی و اجتماعی اهل بیت (علیهم السلام) می‌شود.

مدیر عامل بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی، خاطر نشان کرد: کتاب حاضر نیز بر پایۀ همین سیاست‌ها تدوین شده است. مبلغان و اراتمندان مکتب اهل بیت(علیهم السلام) در مناطق مشترک باید به شبهات و سؤالات مسلط باشند تا  به درستی بتوانند در خصوص جریان توحید، امامت و شبهات دشمنان پاسخ درخوری داشته باشند.

 

گزارش تصویری نشست

 

اخبار مرتبط: