نویسنده:   میثم محتاجی     تاریخ نگارش:   1397/04/29     ساعت:   09:04:20
بازدید:   1158
 
 
یکی ازپژوهشگران اهل سنت؛ محبت اهل‌بیت (علیهم السلام) ریشه قرآنی دارد.

یکی ازپژوهشگران اهل سنت ابراز کرد: محبت اهل‌بیت عصمت و طهارت(علیهم السلام) ریشه قرآنی دارد.


همزمان با ایام دهه کرامت رضوی، سومین پیش نشست همایش«امام رضا (علیه السلام) در منابع اهل سنت» با عنوان «حدیث سلسله الذهب در منابع اهل سنت» به همت بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی در شهرستان سرخس برگزار شد.

مولوی عبدالرئوف علمی درسومین پیش نشست همایش «امام رضا (علیه السلام) در منابع اهل سنت» با عنوان «حدیث سلسله الذهب در منابع اهل سنت» که به همت بنیاد پژوهش های اسلامی آستان قدس رضوی در شهرستان سرخس برگزار شد، به حدیث سلسله الذهب در روایات اهل سنت اشاره کرد.

وی عنوان کرد: سلسلة الذهب، واژه‌ای است که یادآور ورود امام رضا(ع) به ایران  و استقبال بی نظیر دانشمندان و محدثین بنام اهل سنت و حدیث « کلمة لا اله الا الله حصنی ...» و ثبت آن توسط کاتبان و نویسندگان است.

این پژوهشگر اهل سنت تصریح کرد: محبت اهل‌بیت عصمت و طهارت(علیهم السلام) ریشه قرآنی داشته و همه مسلمانان چه اهل سنت و چه اهل تشیع، نسبت به ائمه‌اطهار(ع) ارادت ویژه‌ای دارند.

وی باتأکید بر وحدت بین اهل تسنن و شیعه گفت: همواره مقام معظم رهبری بر وحدت بین شیعه و سنی تاکید دارند و وحدت ملی را بالاتر از امنتی ملی می دانند.

عبدالرئوف علمی ادامه داد: شعرا و نویسندگان بی شماری در وصف حضرت علی (علیه السلام) و سایر ائمه اطهار(علیهم السلام) اشعاری سروده اند و کتاب هایی نوشته اند که بسیار ارزشمند است. این آثار و اشعار باید بیشتر برای مردم تبیین شود

وی خاطر نشان کرد: گاهی  تفاوت‌هایی در احادیث شیعه و سنی دیده می شود که اندیشمندان و پژوهشگران  باید برای مردم تبیین  و ریشه‌یابی کنند و همچنین، باید منشاء این تفاوت‌ها در قالب کارهای پژوهشی و تحقیقاتی بررسی شود.

این پژوهشگر اهل سنت افزود: علت این تفاوت‌ها نقل نکردن احادیث و روایات ار منابع اولیه است باید در این خصوص دقت داشته باشیم و اثبات و تواتر احادیث را بیان کنیم.

وی با ابراز امیدواری از ایجاد وحدت هر چه بیشتر اهل تسنن و شیعه اظهار کرد: امیدواریم با برگزاری این گونه همایش ها بر وحدت، هم افزایی و همبستگی اهل تسنن و شیعیان افزوده شود.

گفتنی است: «جایگاه حدیثی امام رضا (علیه السلام) در منابع اهل سنت»، «احاديث فقهی امام رضا (علیه السلام) در متون روایی اهل سنت»، «بازخوانی حدیث سلسلة الذهب در منابع اهل سنت»، «تحلیل محتوایی حدیث سلسلة الذهب با تاکید بر منابع اهل سنت»، «توحید در حدیث سلسلة الذهب» و... برخی از موضوعات مقالات ارائه شده در این نشست بود.





اخبار مرتبط

- بررسی اسناد حدیثی امام رضا(علیه السلام) در بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی
- مدیر عامل بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی؛ وجود مقدس امام رضا(علیه السلام) رمز ائتلاف و وحدت مذاهب اسلامی است.
- در حاشیه نشست همایش علمی پژوهشی «امام رضا(علیه السلام) در منابع اهل سنت»؛ ترجمه کتاب «حکمت نامه رضوی» به زبان انگلیسی رونمایی شد.
- به همت بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی؛ همایش علمی-پژوهشی «امام رضا(علیه السلام) در منابع اهل سنت» برگزار شد.
- مدرس حوزه علمیه احمدیه تربت جام: دعوت به اتحاد و همبستگی از نکات آموزندۀ سیرۀ ائمۀ اطهار(علیهم السلام) است.
- تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم الحسنی؛ هدف بنیاد پژوهش‌های اسلامی احیاء معارف اهل بیت(علیهم السلام) است.
- مسئول فرهنگی و اجتماعی دفتر نمايندگی ولی فقيه در امور اهل سنت خراسان؛ رسالت ما انتقال دانش ائمه اطهار (علیهم السلام) به مردم است.
- به همت بنیاد پژوهش های اسلامی آستان قدس رضوی سومین پیش نشست همایش «امام رضا(علیه السلام) در منابع اهل سنت» برگزار شد.
- به همت بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی؛ دومین پیش نشست همایش «امام رضا (علیه السلام) در منابع اهل سنت» برگزار شد.
- علمای رجالی اهل سنت، امام هشتم(علیه السلام) را از راویان ثقه می‌دانند.
- اولین حوزۀ فکری امام رضا(علیه السلام) بحث دفاع از توحید بوده که وجه مشترک شیعه و اهل سنت است.
- حدیث حصن اعتبار سندی ویژه‌ای نزد راویان حدیثی اهل سنت دارد.
- امام جمعه اهل تسنن تربت‎جام؛ محبت امام رضا(علیه السلام) نقطه اتصال اهل سنت و شیعه در ايران است.
- به همت بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی؛ نخستین پیش نشست همایش علمی- پژوهشی میراث حدیثی امام رضا(علیه السلام) در متون روایی اهل سنت برگزار شد.
- مدیر گروه فقه و اصول بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی: محبت اهل بیت(علیهم السلام) راه نجات انسان است.
- دبیر همایش امام رضا (علیه السلام) در منابع اهل سنت خبر داد: انتشار فراخوان همایش امام رضا (علیه السلام) در منابع اهل سنت