نویسنده:   میثم محتاجی     تاریخ نگارش:   1397/06/24     ساعت:   18:44:59
بازدید:   832
 
 
آثار بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی، برای محققان و کسانی که در رشته‌های مختلف کار علمی می‌کنند، بسیار کارگشا و مفید است.

آیت الله غلامرضا فیاضی، آثار بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی را برای محققان و کسانی که در رشته‌های مختلف کار علمی می‌کنند، بسیار کارگشا و مفید برشمرد.


استاد حوزۀ علمیه قم گفت: یکی از القاب امام هشتم(علیه السلام)، عالم آل محمد(صلوات الله علیهم) است و انتظار می‌رفت طوری که این لقب اقتضا می‌کند، در کنار این مضجع شریف، یک مرکز علمی قابل توجهی برای احیای آثار آن امام در کنار دانشگاه‌ها و مدارس علمیه‌ای که سابقه طولانی در این کار دارند، ایجاد شود.

آیت الله غلامرضا فیاضی ادامه داد: الحمدلله با همت آستان قدس رضوی این کار با تأسیس بنیاد پژوهش‌های اسلامی، انجام شده است و طوری که گزارش‌ها نشان می‌دهد و عملاً ما می‌بینیم، این مرکز روز به روز به سمت رشد و ارتقای بیشتر در حال حرکت است و آثار متعددی از اینجا را پیگیری کرده و تهیه می‌کنم و این نیست مگر به خاطر اینکه انصافاً برای محققین و کسانی که در رشته‌های مختلف کار علمی می‌کنند، آثار بنیاد، بسیار کارگشا و مفید است.

عضو جامعۀ مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه بین آنچه هست و آنچه باید باشد، گاهی فاصله است، ابراز امیدواری کرد: با عنایات خود حضرت همۀ محققان و استادان و پژوهشگرانی که در این مجموعه مشغول هستند، بتوانند کارهای ارزنده‌تر و بهتری به جامعه اسلامی و به خصوص عالم تشیع عرضه کنند.

غلامرضا فیاضی به بنیادی بودن آثار بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی اشاره کرد و افزود: این آثار بیشتر برای محققان و جویندگان علوم اسلامی تولید شده و مفید است؛ همچنین نشست‌های تخصصی که در زمینۀ علوم انسانی اسلامی در این مرکز برگزار می‌شود و امثال این یعنی کارهایی که مقام معظم رهبری روی آن تأکید دارند، مانند علوم عقلی و تقویت علوم عقلی در حوزه ها، فعالیت‌هایی ارزنده‌ و تأثیرگذار است.

وی افزود: انتظار می رود که بنیاد پژوهش‌های اسلامی با حوزه و مجامع حوزوی همبستگی بیشتری داشته باشد.

استاد حوزۀ علمیه با تأکید بر اینکه بسیاری از آثار بزرگان اصلاً در دست ما نیست، خاطر نشان کرد: دشمنان ما که می‌فهمیدند هر که عالم باشد، حاکم و قدرتمند است، از قدیم به دنبال آن بودند که آثار ما را جمع کنند و ببرند و برده‌اند؛ اینک بسیاری از آن آثار در دسترس است و باید در جهت بازگردانی و احیای آن‌ها تلاش کنیم.

وی گفت: دشمنان ما که آثار را محافظت می‌کنند، عشق به اسلام ندارند؛ بلکه می‌خواهند اسلام را بشناسند و راه‌های نفوذ را بیابند و چگونگی خیانت به اسلام و اینکه چه راه‌هایی برای زیر سؤال بردن اسلام وجود دارد را بشناسند. همانطور که در رسانه‌های عمومی و بین‌المللی که تحت نظرشان فعالیت می‌کنند، ملاحظه می‌کنیم؛ بنابراین، نباید در حفظ آثارمان و در ترویج  معارف دینمان و هم در نشر آنها، کوتاهی بکنیم.