نویسنده:   میثم محتاجی     تاریخ نگارش:   1397/08/05     ساعت:   21:01:49
بازدید:   586
 
 
مسئول پیگیری تفاهم‌نامه‌ها و ارتباطات علمی بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی: حرم امام رضا(علیه السلام) کانون همگرایی اسلامی است.

مسئول پیگیری تفاهم‌نامه‌ها و ارتباطات علمی بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی بارگاه منور علی بن‌موسی‌الرضا(علیه السلام) را کانون همگرایی اسلامی دانست.


دکتر امیر سلمانی رحیمی مسئول پیگیری تفاهم‌نامه‌ها و ارتباطات علمی بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی در دیدار با جمعی از مدیران فرهنگی کشور افغانستان با بیان اینکه بارگاه منور علی بن موسی الرضا(علیه السلام) کانون همگرایی اسلامی است، ابراز کرد: نگاه اصلی بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی نیز همگرایی اسلامی و تقویت باورهای دینی است.
وی اظهار کرد: بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی از سال 1363 تاسیس شده است و با رویکرد اسلامی و در راستای تعمیق و تفاهم و همگرایی‌های هر چه بیشتر مسلمانان در حال فعالیت است.
رحیمی ادامه داد: امام رضا(علیه السلام) کانون همگرایی و وحدت است و رسالت بنیاد پژوهش های اسلامی آستان قدس رضوی این است که زائران این بارگاه منور زیارتی عارفانه و آگاهانه داشته باشند، از این رو آثار متعددی به همت گروه فرهنگ و سیره رضوی با محوریت و موضوع امام رضا(علیه السلام)، زیارت و آستان قدس رضوی تولید و روانه بازار نشر کرده است.
وی افزود: سالانه میلیون‌ها زائر به بارگاه منور رضوی مشرف می‌شوند که تعداد قابل توجهی از آنان را زائران غیر ایرانی با مذاهب و فرهنگ‌های مختلف تشکیل می‌دهد. این زائران از کشورهای عراق، پاکستان، افغانستان و... به شهر مقدس مشهد سفر کرده و به زیارت علی بن موسی الرضا(علیه السلام) مشرف می‌شوند لذا ما می‌توانیم ارتباطات فرهنگی را با آنان ارتقا دهیم.
مسئول پیگیری تفاهم‌نامه‌ها و ارتباطات علمی بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی اضافه کرد: این مرکز دو کار عمده و مهم را دنبال می‌کند، یکی از این فعالیت‌ها به صورت مستقیم و با همکاری گروه‌های هشت‌گانه اعم از قرآن، حدیث پژوهی، سیره و فرهنگ رضوی، انقلاب و تمدن اسلامی، اخلاق و تربیت اسلامی، کلام و اندیشه اسلامی و... صورت می‌گیرد.
وی ادامه داد: فعالیت دیگر این مرکز بسترسازی است، ما از کارهای علمی تمام محققان، پژوهشگران و صاحب قلمان در حوزه و دانشگاه استقبال می‌کنیم و در چاپ یا ترجمه آثارشان به آنان کمک کرده و از آنان حمایت می‌کنیم.
سلمانی با بیان اینکه به برکت انقلاب اسلامی تعاملات و مشترکات دو ملت افغانستان و ایران بیشتر شده است، تصریح کرد: این مرکز تاکنون 8 عنوان کتاب را با محوریت کشور و مردم افغانستان همچون «ایران و افغانستان» به چاپ رسانده است.