نویسنده:   میثم محتاجی     تاریخ نگارش:   1397/08/07     ساعت:   16:42:02
بازدید:   623
 
 
در جلسه مدیران گروه‌های پژوهشی بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی مطرح شد: ضرورت استفاده از ظرفیت‌های دیگر مراکز علمی در ارتقای سطح کیفی نشست‌های تخصصی.

در جلسه مدیران گروه‌های پژوهشی بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی بر ضرورت استفاده از ظرفیت‌های دیگر مراکز علمی در ارتقای سطح کیفی نشست‌های تخصصی تأکید شد.


جلسۀ مدیران گروه‌های پژوهشی بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی برگزار شد.

در این جلسه، حجت الاسلام جلائیان معاون پژوهشی و برنامه‌ریزی بنیاد با تأکید بر جمع بندی و ارائه گزارش دقیق و تفصیلی از نتیجه ارزیابی آثار از سوی گروه ها، گفت: شایسته است مدیران گروه نتیجۀ ارزیابی آثار را به صورت خلاصه در اختیار معاونت پژوهشی قرار دهند تا شورای پژوهش بتواند نسبت به طرح‌های رسیده در زمان کوتاه‌تری تصمیم گیری کند؛ همچنین سوابق طرح کامل‌تر باشد تا صاحب اثر به صورت شفاف و علمی و دقیق بتواند از نتیجه ارزیابی اثر خود آگاه شود و در صورت لزوم نسبت به اصلاح نقص‌ها و رفع کاستی‌ها اقدام کند.

معاون پژوهشی و برنامه‌ریزی بنیاد پژوهش‌های اسلامی برگزاری منظم جلسات شورای علمی گروه‌ها را مهم و کارساز برشمرد و با اشاره به نشست‌های علمی که در بنیاد برگزار می‌شود، تصریح کرد : لازم است نشست‌های علمی با نظارت بهتر مدیران گروه‌ها برنامه‌ریزی و برگزار شود؛ گاهی این نشست‌ها از سطح علمی بسیار بالایی برخوردار است و اصحاب دانش و استادان حوزه و دانشگاه با اشتیاق حضور می‌یابند و تا کنون نشست‌های این‌چنین در بنیاد بسیار برگزار شده است.

وی خاطر نشان کرد: از سوی دیگر استفاده از ظرفیت‌های دیگر مراکز علمی به ویژه دانشگاه علوم اسلامی رضوی بسیار در ارتقای سطح کیفی نشست‌ها مفید است؛ این مهم را می‌توان با عقد تفاهم‌نامه‌های همکاری بین بنیاد و آن مراکز، ماهیت عملیاتی بخشید.

دکتر جلائیان ابراز کرد: از دل طرح‌های معتبر پژوهشی، می‌توان نشست‌های علمی با حضور دانشمندان و محققان صاحب نام برگزار کرد که این خود بهترین شیوۀ معرفی اثر است؛ همچنین برای ارتقای محتوای علمی کتاب، پیشنهادها و دیدگاه‌های ارزشمندی در این نشست ها ارائه می‌شود که راهگشای پژوهشگر در تدوین اثر خواهد بود.

حجت الاسلام جلائیان در بخش دیگری از سخنان خود، تأکید کرد: مدیران گروه‌ها، ضمن نظارت مستمر بر کار اعضای گروه باید نسبت به دریافت گزارش‌های دقیق و شفاف از روند اجرای طرح‌ها اقدام کنند تا برنامه‌ریزی لازم برای تسریع در پیشبرد هر طرح انجام شود.

وی افزود: شایسته‌ است ساختار اجرایی طرح‌ها و آثار واگذار شده به گروه‌ها تبیین گردد تا بتوان کاستی‌ها و نقایص کار اجرایی را رصد کرد و برای رفع آن ها و تقویت اجزای اجرایی طرح از نیروی انسانی، شامل پژوهشگر ، ارزیاب و استاد راهنما گرفته تا تأمین منابع و ... اقدام لازم صورت پذیرد.